Health Club Logo

CORONA 30 - KUĆNI TRENING

Oblikovanje i jačanje mišića zadnje lože i gluteusa.


Verovali ili ne došao je na red i 30 po redu CORONA trening koji sam napravio kako vaša forma ne bi trpela zbog trenutne situacije. Ovaj trening je po mnogo čemu specifičan i poseban. Pre svega, ovaj trening je namenjen svim devojkama i ženama jer su sve vežbe u ovom treningu namenjene za zatezanje i oblikovanje zadnje lože i gluteusa. Pravi naziv za ovaj trening bi bio 10 vežbi za savršenu zadnjicu. UŽIVAJTE

OPIS TRENINGA: Trening se sastoji od 10 vežbi koje se rade na vreme jedna za drugom i to samo jednu seriju.

CILJ TRENINGA: Oblikovanje i jačanje mišića zadnje lože i gluteusa.

Ukoliko želite da podržite CORONA treninge možete to uraditi uplatom sume koju sami odredite na sledeće račune: fizička lica – 285-2225040004210-48 – Miodrag Tomanović – svrha uplate za CORONU, a pravna lica na – 285-2211050001211-60 – Health Club – svrha uplate za CORONA treninge, oba računa su u Sberbank.

OVDE možete skinuti potpuno besplatno aplikaciju za Iphone uređaje koju možete koristiti kako za ovaj trening, tako i za sve treninge koji se rade na vreme, a OVDE možete skinuti aplikaciju za ANDROID uređaje.

OVDE možete naručiti vijaču.


16.04.2020.
Health Club Logo

Video treninzi

Gomila treninga koje možeš raditi samostalno, u teretani ili kod kuće, dostupno sa sajta ili YouTube kanala potpuno besplatno.

Nema izgovora!

Pogledaj treninge
Health Club Logo

Sva prava na sadržaj zadržana, i u vlasništvu Health Club-a. Ukoliko prenosite tekst sa ovog sajta, sve što tražimo je da pritom linkujete na originalni izvor.

Vežbajte odgovorno i u granici svojih mogućnosti.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram