Health Club Logo

POWER SLED - TRENING SANKE

Power sled – trening sanke su odličan rekvizit za razvoj ekplozivne i brzinske snage, kao i za poboljšanje opšte kondicije.


Power sled – trening sanke su odličan rekvizit za razvoj ekplozivne i brzinske snage, kao i za poboljšanje opšte kondicije. Ovaj rekvizit najviše koriste igrači američkog fudbala i ragbija iz prostog razlioga što su pokreti prilikom guranja sanki najsličniji pokretima guranja protivničkih igrača u tim sportovima. Isto tako koriste ga i sportisti koji se bave borilačkim sportovima ( boks, džudo, mma…) kao i drugi sportisti koji su otkrili odlične rezultate koji se postižu uvođenjem ovog rekvizita u trening snage.

Postoje razni nastavci i dodaci za ovaj rekvizit, osnovna varijanta ima postolje za tegove, i dve uspravne šipke koje se mogu prebacivati sa jedne na drugu stranu i koje služe kao rukohvati prilikom guranja. Takođe, sa obe strane postoje kuke na koje se može prikačiti konopac kako bi ovaj rekvizit mogao da se koristi i za vučenje.

Ovaj rekvizit je relativno jeftin a veoma lako se može i napraviti uz minimalna sredstva.


12.07.2018.
Health Club Logo

Video treninzi

Gomila treninga koje možeš raditi samostalno, u teretani ili kod kuće, dostupno sa sajta ili YouTube kanala potpuno besplatno.

Nema izgovora!

Pogledaj treninge
Health Club Logo

Sva prava na sadržaj zadržana, i u vlasništvu Health Club-a. Ukoliko prenosite tekst sa ovog sajta, sve što tražimo je da pritom linkujete na originalni izvor.

Vežbajte odgovorno i u granici svojih mogućnosti.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram