Health Club Logo

HIIT TRENING ZA SAGOREVANJE MASTI 2

IZVOĐENJE TRENINGA: Trening se sastoji od 5 grupa po 2 vežbe. Svaka grupa vežbi se radi 5 krugova. Na početku i na kraju treninga se preskače vijača 5 minuta. CILJ TRENINGA: Sagorevanje masnog tkiva, jačanje i oblikovanje celog tela. TRAJANJE: 60 minuta NAPOMENA: Prilagodite broj ponavljanja i serija svojim trenutnim mogućnostima. Napravite pauzu između serija […]

IZVOĐENJE TRENINGA: Trening se sastoji od 5 grupa po 2 vežbe. Svaka grupa vežbi se radi 5 krugova. Na početku i na kraju treninga se preskače vijača 5 minuta.

CILJ TRENINGA: Sagorevanje masnog tkiva, jačanje i oblikovanje celog tela.

TRAJANJE: 60 minuta

NAPOMENA: Prilagodite broj ponavljanja i serija svojim trenutnim mogućnostima. Napravite pauzu između serija ili grupa vežbi ako je to potrebno.


27.01.2020.
Health Club Logo

Video treninzi

Gomila treninga koje možeš raditi samostalno, u teretani ili kod kuće, dostupno sa sajta ili YouTube kanala potpuno besplatno.

Nema izgovora!

Pogledaj treninge
Health Club Logo

Sva prava na sadržaj zadržana, i u vlasništvu Health Club-a. Ukoliko prenosite tekst sa ovog sajta, sve što tražimo je da pritom linkujete na originalni izvor.

Vežbajte odgovorno i u granici svojih mogućnosti.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram