Health Club Logo

CORONA HC5 - KUĆNI TRENING

Osnovni cilj ovog treninga je poboljšanje izdržljivosti u snazi, ali isto tako je odličan i za poboljšanje snage i sagorevanje masnog tkiva.


Predstavljam vam CORONA HC5 trening koji budi sećanja na neka lepa vremena. Kao i svi CORONA HC treninzi, i ovaj je veoma kratak i veoma intezivan. Trening koji će biti izazov i najspremnijima ali koji će učiniti da se osećate odlično kad ga završite. UŽIVAJTE!!!

OPIS TRENINGA: Trening se sastoji 5 vežbi. Vežbe se rade jedna za drugom 3 kruga bez pauze.

CILJ TRENINGA: Osnovni cilj ovog treninga je poboljšanje izdržljivosti u snazi, ali isto tako je odličan i za poboljšanje snage i sagorevanje masnog tkiva.

Ukoliko želite da podržite CORONA treninge možete to uraditi uplatom sume koju sami odredite na sledeće račune: fizička lica – 285-2225040004210-48 – Miodrag Tomanović – svrha uplate za CORONU, a pravna lica na – 285-2211050001211-60 – Health Club – svrha uplate za CORONA treninge, oba računa su u Sberbank.

OVDE možete skinuti potpuno besplatno aplikaciju za Iphone uređaje koju možete koristiti kako za ovaj trening, tako i za sve treninge koji se rade na vreme, a OVDE možete skinuti aplikaciju za ANDROID uređaje.


26.04.2020.
Health Club Logo

Video treninzi

Gomila treninga koje možeš raditi samostalno, u teretani ili kod kuće, dostupno sa sajta ili YouTube kanala potpuno besplatno.

Nema izgovora!

Pogledaj treninge
Health Club Logo

Sva prava na sadržaj zadržana, i u vlasništvu Health Club-a. Ukoliko prenosite tekst sa ovog sajta, sve što tražimo je da pritom linkujete na originalni izvor.

Vežbajte odgovorno i u granici svojih mogućnosti.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram