Health Club Logo

CORONA HC4 - KUĆNI TRENING

Poboljšanje izdržljivosti u snazi, ali isto tako je odličan i za poboljšanje snage i sagorevanje masnog tkiva.


Došli smo do CORONA HC4 treninga. Još jedan od mojih omiljenih treninga, i ovo je jedan veoma kratak i više nego intezivan trening. Trening koji za cilj ima poboljšanje izdržljivosti u snazi, ali je isto tako odličan i za poboljšanje snage i sagorevanje masnog tkiva. Ovaj trening je idealan da se radi u paru, i na moje veliko zadovoljstvo na ovom treningu mi je društvo pravila Sandra. Naravno, trening je snimljen pre ovog izvanrednog stanja i ovaj video je snimio moj dobri Vasilije. Onda znate koliko je video star kad ga je čak Vasilije snimio. UŽIVAJTE.

OPIS TRENINGA: Trening se sastoji 2 grupe vežbi. Svaka grupa se radi posebno i to piramidalnim ponavljanjima.

CILJ TRENINGA: Osnovni cilj ovog treninga je poboljšanje izdržljivosti u snazi, ali isto tako je odličan i za poboljšanje snage i sagorevanje masnog tkiva.

Ukoliko želite da podržite CORONA treninge možete to uraditi uplatom sume koju sami odredite na sledeće račune: fizička lica – 285-2225040004210-48 – Miodrag Tomanović – svrha uplate za CORONU, a pravna lica na – 285-2211050001211-60 – Health Club – svrha uplate za CORONA treninge, oba računa su u Sberbank.

OVDE možete skinuti potpuno besplatno aplikaciju za Iphone uređaje koju možete koristiti kako za ovaj trening, tako i za sve treninge koji se rade na vreme, a OVDE možete skinuti aplikaciju za ANDROID uređaje.


19.04.2020.
Health Club Logo

Video treninzi

Gomila treninga koje možeš raditi samostalno, u teretani ili kod kuće, dostupno sa sajta ili YouTube kanala potpuno besplatno.

Nema izgovora!

Pogledaj treninge
Health Club Logo

Sva prava na sadržaj zadržana, i u vlasništvu Health Club-a. Ukoliko prenosite tekst sa ovog sajta, sve što tražimo je da pritom linkujete na originalni izvor.

Vežbajte odgovorno i u granici svojih mogućnosti.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram