Health Club Logo

CORONA 9 - KUĆNI TRENING

Sagorevanje masnog tkiva, jačanje i oblikovanje mišića celog tela sa akcentom na noge i zadnjicu, poboljšanje opšte kondicije…


Savršen trening za sve koji hoće zategnute noge i zadnjicu. Deveti iz serije CORONA treninga, koji sam napravio kako vaša forma ne bi trpela zbog trenutne situacije. Trening koji može da traje veoma kratko ali je zato i više nego efikasan. Health Club rekord i dalje drži Sandra, ona je ovaj trening uradila za 15 minuta, ukoliko misliš da možeš bolje probaj!!!

OPIS TRENINGA: Trening se sastoji od 11 vežbi. Svaku vežbu radite posebno, između serija i između vežbi trčite u mestu. Sami određujete koliko dugo ćete trčati. Trčanje u mestu je aktivna pauza između serija i vežbi. Napredni vežbači i vežbači srednje grupe rade ceo trening bez pauze, dok početnici i vežbači srednje grupe koji moraju, prave pauze po potrebi.

CILJ TRENINGA: Sagorevanje masnog tkiva, jačanje i oblikovanje mišića celog tela sa akcentom na noge i zadnjicu, poboljšanje opšte kondicije…

OVDE možete skinuti potpuno besplatno aplikaciju za Iphone uređaje koju možete koristiti kako za ovaj trening, tako i za sve treninge koji se rade na vreme, a OVDE možete skinuti aplikaciju za ANDROID uređaje.

OVDE možete naručiti vijaču.


26.03.2020.
Health Club Logo

Video treninzi

Gomila treninga koje možeš raditi samostalno, u teretani ili kod kuće, dostupno sa sajta ili YouTube kanala potpuno besplatno.

Nema izgovora!

Pogledaj treninge
Health Club Logo

Sva prava na sadržaj zadržana, i u vlasništvu Health Club-a. Ukoliko prenosite tekst sa ovog sajta, sve što tražimo je da pritom linkujete na originalni izvor.

Vežbajte odgovorno i u granici svojih mogućnosti.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram