Health Club Logo

CORONA 8 - KUĆNI TRENING

Sagorevanje masnog tkiva, jačanje i oblikovanje mišića celog tela, poboljšanje opšte kondicije…

Lakše je u dvoje, i zbog toga sam vam i pripremio osmi iz serije CORONA treninga, koji sam napravio kako vaša forma ne bi trpela zbog trenutne situacije. Trening koji se radi u paru. Zanimljiv trening koji može da bude i naporan, ne zato što morate da provedete 30-40 minuta pored nekog ko vam je drag, nego zato što su neke vežbe u treningu poprilično zahtevne kada se pojača brzina kojom se rade. UŽIVAJTE!!!

OPIS TRENINGA: Trening se sastoji od 4 grupe od po 2 vežbe, svaka grupa vežbi se radi posebno, a pre svake grupe vežbi se preskače vijača. Napredni vežbači i vežbači srednje grupe rade ceo trening bez pauze, dok početnici i vežbači srednje grupe koji moraju, prave pauze po potrebi.

CILJ TRENINGA: Sagorevanje masnog tkiva, jačanje i oblikovanje mišića celog tela, poboljšanje opšte kondicije…

OVDE možete skinuti potpuno besplatno aplikaciju za Iphone uređaje koju možete koristiti kako za ovaj trening, tako i za sve treninge koji se rade na vreme, a OVDE možete skinuti aplikaciju za ANDROID uređaje.

OVDE možete naručiti vijaču.


25.03.2020.
Health Club Logo

Video treninzi

Gomila treninga koje možeš raditi samostalno, u teretani ili kod kuće, dostupno sa sajta ili YouTube kanala potpuno besplatno.

Nema izgovora!

Pogledaj treninge
Health Club Logo

Sva prava na sadržaj zadržana, i u vlasništvu Health Club-a. Ukoliko prenosite tekst sa ovog sajta, sve što tražimo je da pritom linkujete na originalni izvor.

Vežbajte odgovorno i u granici svojih mogućnosti.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram