Health Club Logo

CORONA 7 - KUĆNI TRENING

Sagorevanje masnog tkiva, jačanje i oblikovanje mišića celog tela, naročito “CORE” mišića, poboljšanje opšte kondicije…


Da bi vaš CORE bio HARD CORE zadužan je sedmi iz serije CORONA treninga, koji sam napravio kako vaša forma ne bi trpela zbog trenutne situacije. Za ovaj trening vam je potreban tajmer za koji imate link ispod, gde možete potpuno besplatno da ga preuzmete kao i vijača za koju takođe imate link dole.

OPIS TRENINGA: Trening se sastoji od 5 grupa od po 2 vežbe, svaka grupa vežbi se radi posebno, a pre svake grupe vežbi se preskače vijača. Napredni vežbači rade ceo trening bez pauze dok vežbači srednje grupe i početnici prave pauze po potrebi.

CILJ TRENINGA: Sagorevanje masnog tkiva, jačanje i oblikovanje mišića celog tela, naročito “CORE” mišića, poboljšanje opšte kondicije…

OVDE možete skinuti potpuno besplatno aplikaciju za Iphone uređaje koju možete koristiti kako za ovaj trening, tako i za sve treninge koji se rade na vreme, a OVDE možete skinuti aplikaciju za ANDROID uređaje.

OVDE možete naručiti vijaču.


24.03.2020.
Health Club Logo

Video treninzi

Gomila treninga koje možeš raditi samostalno, u teretani ili kod kuće, dostupno sa sajta ili YouTube kanala potpuno besplatno.

Nema izgovora!

Pogledaj treninge
Health Club Logo

Sva prava na sadržaj zadržana, i u vlasništvu Health Club-a. Ukoliko prenosite tekst sa ovog sajta, sve što tražimo je da pritom linkujete na originalni izvor.

Vežbajte odgovorno i u granici svojih mogućnosti.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram