Health Club Logo

CORONA 4 - KUĆNI TRENING

Jačanje i oblikovanje mišića celog tela, poboljšanje izdržljivosti u snazi, sagorevanje masnog tkiva…


Na redu je 4 iz serije CORONA treninga, koji sam napravio kako vaša forma ne bi trpela zbog trenutne situacije. Ovaj trening ne zahteva nikakvu posebnu opremu i zahteva minimum prostora tako da možete bez problema da ga uradite u svom domu.

OPIS TRENINGA: Trening se sastoji od 3 grupe od po 3 vežbe, svaka grupa vežbi se radi posebno određen broj krugova. Napredni vežbači i oni iz srednje grupe trening rade bez pauza dok početnici prave pauze po potrebi ali se trudite da one budu minimalne. Svima se preporučuje da na početku i na kraju treninga imaju neku aerobnu aktivnost, bicikl, trčanje, vijača i to napredna i srednja grupa po 5 minuta a početnici 1-2 minuta a ukoliko im ta aktivnost prija mogu i 5minuta.

CILJ TRENINGA: Jačanje i oblikovanje mišića celog tela, poboljšanje izdržljivosti u snazi, sagorevanje masnog tkiva…

Ukoliko ste u mogućnosti i ukoliko želite da podržite CORONA treninge možete to uraditi uplatom sume koju sami odredite na sledeće račune: fizička lica – 285-2225040004210-48 – Miodrag Tomanović – svrha uplate za CORONU, a pravna lica na – 285-2211050001211-60 – Health Club – svrha uplate za CORONA treninge, oba računa su u Sberbank.

OVDE možete skinuti potpuno besplatno aplikaciju za Iphone uređaje koju možete koristiti kako za ovaj trening, tako i za sve treninge koji se rade na vreme, a OVDE možete skinuti aplikaciju za ANDROID uređaje.


21.03.2020.
Health Club Logo

Video treninzi

Gomila treninga koje možeš raditi samostalno, u teretani ili kod kuće, dostupno sa sajta ili YouTube kanala potpuno besplatno.

Nema izgovora!

Pogledaj treninge
Health Club Logo

Sva prava na sadržaj zadržana, i u vlasništvu Health Club-a. Ukoliko prenosite tekst sa ovog sajta, sve što tražimo je da pritom linkujete na originalni izvor.

Vežbajte odgovorno i u granici svojih mogućnosti.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram