Health Club Logo

CORONA 38 - KUĆNI TRENING

Poboljšanje izdržljivosti u snazi, sagorevanje masnog tkiva, jačanje i oblikovanje mišića celog tela, poboljšanje opšte kondicije…


S obzirom da se CORONA 38 trening radi u paru, potrudio sam se da ovaj trening što kraće traje, ali da istovremeno bude i veoma efikasan. Trening koji će mnoge parove zbližiti, ali bukvalno. Naravno ovaj trening možete raditi i sa drugom, drugaricom, istim polom, jednostavno ovo je trening bez predrasuda. I ovaj, kao i svi CORONA treninzi je prilagođen svima bez obzira na prethodnu fizičku spremnost, i ono što mogu da garantujem je da ćete sigurno uživati radeći ovaj trening. UŽIVAJTE!!!

OPIS TRENINGA: Trening se sastoji od 3 vežbe koje se rade jedna za drugom u krug.

CILJ TRENINGA: Poboljšanje izdržljivosti u snazi, sagorevanje masnog tkiva, jačanje i oblikovanje mišića celog tela, poboljšanje opšte kondicije…

Ukoliko želite da podržite CORONA treninge možete to uraditi uplatom sume koju sami odredite na sledeće račune: fizička lica – 285-2225040004210-48 – Miodrag Tomanović – svrha uplate za CORONU, a pravna lica na – 285-2211050001211-60 – Health Club – svrha uplate za CORONA treninge, oba računa su u Sberbank.

OVDE možete skinuti potpuno besplatno aplikaciju za Iphone uređaje koju možete koristiti kako za ovaj trening, tako i za sve treninge koji se rade na vreme, a OVDE možete skinuti aplikaciju za ANDROID uređaje.


25.04.2020.
Health Club Logo

Video treninzi

Gomila treninga koje možeš raditi samostalno, u teretani ili kod kuće, dostupno sa sajta ili YouTube kanala potpuno besplatno.

Nema izgovora!

Pogledaj treninge
Health Club Logo

Sva prava na sadržaj zadržana, i u vlasništvu Health Club-a. Ukoliko prenosite tekst sa ovog sajta, sve što tražimo je da pritom linkujete na originalni izvor.

Vežbajte odgovorno i u granici svojih mogućnosti.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram