Health Club Logo

CORONA 37 - KUĆNI TRENING

Sagorevanje masnog tkiva, poboljšanje izdržljivosti u snazi, jačanje i oblikovanje mišića celog tela, poboljšanje opšte kondicije…


Igra se do poslednjeg minuta i lopta je okrugla to su dve izreke kojih se ja uvek strogo pridržavam. Iako su najavili da od ponedeljka klubovi za vežbanje počinju sa radom, ja neću stati dok se to stvarno ne dogodi. I zato vam predstavljam CORONA 37 trening. Jedan zanimljiv i lep trening koji je prilagođen svima, a koji za cilj ima sagorevanje masnog tkiva, kao i jačanje i oblikovanje mišića celog tela. Nema opuštanja!!! UŽIVAJTE!!!

OPIS TRENINGA: Trening se sastoji od 4 grupe od po 2 vežbe, svaka grupa vežbi se radi posebno.

CILJ TRENINGA: Sagorevanje masnog tkiva, poboljšanje izdržljivosti u snazi, jačanje i oblikovanje mišića celog tela, poboljšanje opšte kondicije…

Ukoliko želite da podržite CORONA treninge možete to uraditi uplatom sume koju sami odredite na sledeće račune: fizička lica – 285-2225040004210-48 – Miodrag Tomanović – svrha uplate za CORONU, a pravna lica na – 285-2211050001211-60 – Health Club – svrha uplate za CORONA treninge, oba računa su u Sberbank.

OVDE možete skinuti potpuno besplatno aplikaciju za Iphone uređaje koju možete koristiti kako za ovaj trening, tako i za sve treninge koji se rade na vreme, a OVDE možete skinuti aplikaciju za ANDROID uređaje.


24.04.2020.
Health Club Logo

Video treninzi

Gomila treninga koje možeš raditi samostalno, u teretani ili kod kuće, dostupno sa sajta ili YouTube kanala potpuno besplatno.

Nema izgovora!

Pogledaj treninge
Health Club Logo

Sva prava na sadržaj zadržana, i u vlasništvu Health Club-a. Ukoliko prenosite tekst sa ovog sajta, sve što tražimo je da pritom linkujete na originalni izvor.

Vežbajte odgovorno i u granici svojih mogućnosti.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram