Health Club Logo

CORONA 36 - KUĆNI TRENING

Poboljšanje izdržljivosti u snazi, sagorevanje masnog tkiva, jačanje i oblikovanje mišića celog tela, poboljšanje opšte kondicije…


CORONA 36 je jedan kratak i veoma efikasan trening, koji sam napravio kako vaša forma ne bi trpela zbog trenutne situacije. Kratak, intezivan trening za celo telo sa kojim ćete osim poboljšanja izdržljivosti u snazi, sagoreti masno tkivo i oblikovati i ojačati mišiće celog tela. Vežbe su prilagođene svakoj grupi vežbača, i početnicima i srednjoj grupi, ali isto tako i naprednim vežbačima, tako da će ovaj trening svima da bude izazov ali ćete istovremeno i uživati u njemu.

OPIS TRENINGA: Trening se sastoji od 7 vežbi koje se rade jedna za drugom u krug.

CILJ TRENINGA: Poboljšanje izdržljivosti u snazi, sagorevanje masnog tkiva, jačanje i oblikovanje mišića celog tela, poboljšanje opšte kondicije…

Ukoliko želite da podržite CORONA treninge možete to uraditi uplatom sume koju sami odredite na sledeće račune: fizička lica – 285-2225040004210-48 – Miodrag Tomanović – svrha uplate za CORONU, a pravna lica na – 285-2211050001211-60 – Health Club – svrha uplate za CORONA treninge, oba računa su u Sberbank.

OVDE možete skinuti potpuno besplatno aplikaciju za Iphone uređaje koju možete koristiti kako za ovaj trening, tako i za sve treninge koji se rade na vreme, a OVDE možete skinuti aplikaciju za ANDROID uređaje.


23.04.2020.
Health Club Logo

Video treninzi

Gomila treninga koje možeš raditi samostalno, u teretani ili kod kuće, dostupno sa sajta ili YouTube kanala potpuno besplatno.

Nema izgovora!

Pogledaj treninge
Health Club Logo

Sva prava na sadržaj zadržana, i u vlasništvu Health Club-a. Ukoliko prenosite tekst sa ovog sajta, sve što tražimo je da pritom linkujete na originalni izvor.

Vežbajte odgovorno i u granici svojih mogućnosti.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram