Health Club Logo

CORONA 35 - KUĆNI TRENING

Sagorevanje masnog tkiva, poboljšanje izdržljivosti u snazi, jačanje i oblikovanje mišića celog tela, poboljšanje opšte kondicije…


Predstavljam vam ČUDO OD TRENINGA. CORONA 35 je trening koji će vratiti nadu svima onima koji su mislili da nikad u životu neće videti svoje trbušnjake. Odličan trening kako za trbušne mišiće, isto tako i za gluteus i mišiće nogu. Mada, kada uradite ovaj trening shvatićete da je ovo odličan trening za mišiće celog tela. Za veoma kratak period sagorećete veliki broj kalorija i oslobodićete vaše telo viška masnog tkiva. UŽIVAJTE!!!. Za ovaj trening kao i za sve ostale koji se rade na vreme, možete da koristite tajmer aplikaciju za koju imate link na dnu ove stranice, i možete potpuno besplatno da je skinete i koristite.

OPIS TRENINGA: Trening se sastoji od 5 grupa od po 2 vežbe, svaka grupa vežbi se radi posebno. Sve vežbe se rade na vreme.

CILJ TRENINGA: Sagorevanje masnog tkiva, poboljšanje izdržljivosti u snazi, jačanje i oblikovanje mišića celog tela, poboljšanje opšte kondicije…

Ukoliko želite da podržite CORONA treninge možete to uraditi uplatom sume koju sami odredite na sledeće račune: fizička lica – 285-2225040004210-48 – Miodrag Tomanović – svrha uplate za CORONU, a pravna lica na – 285-2211050001211-60 – Health Club – svrha uplate za CORONA treninge, oba računa su u Sberbank.

OVDE možete skinuti potpuno besplatno aplikaciju za Iphone uređaje koju možete koristiti kako za ovaj trening, tako i za sve treninge koji se rade na vreme, a OVDE možete skinuti aplikaciju za ANDROID uređaje.


22.04.2020.
Health Club Logo

Video treninzi

Gomila treninga koje možeš raditi samostalno, u teretani ili kod kuće, dostupno sa sajta ili YouTube kanala potpuno besplatno.

Nema izgovora!

Pogledaj treninge
Health Club Logo

Sva prava na sadržaj zadržana, i u vlasništvu Health Club-a. Ukoliko prenosite tekst sa ovog sajta, sve što tražimo je da pritom linkujete na originalni izvor.

Vežbajte odgovorno i u granici svojih mogućnosti.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram