Health Club Logo

CORONA 34 - KUĆNI TRENING

Oblikovanje i jačanje mišića zadnje lože i gluteusa, kao i mišića celog tela.


CORONA 34 je trening koji definitivno trebamo svi da slavimo. Ovaj trening je namenjen Vasiliju, devojkama, ženama, kao i svima onima koji imaju želju da imaju podignutu i zategnutu zadnjicu. Trening je napravljen kao alternativa treningu sa tegovima, veoma jednostavan i lep trening u kome ćete svi uživati bez obzira na prethodnu fizičku pripremu. UŽIVAJTE

OPIS TRENINGA: Trening se sastoji od 7 vežbi, svaka vežba se radi posebno.

CILJ TRENINGA: Oblikovanje i jačanje mišića zadnje lože i gluteusa, kao i mišića celog tela.

Ukoliko želite da podržite CORONA treninge možete to uraditi uplatom sume koju sami odredite na sledeće račune: fizička lica – 285-2225040004210-48 – Miodrag Tomanović – svrha uplate za CORONU, a pravna lica na – 285-2211050001211-60 – Health Club – svrha uplate za CORONA treninge, oba računa su u Sberbank.

OVDE možete skinuti potpuno besplatno aplikaciju za Iphone uređaje koju možete koristiti kako za ovaj trening, tako i za sve treninge koji se rade na vreme, a OVDE možete skinuti aplikaciju za ANDROID uređaje.


21.04.2020.
Health Club Logo

Video treninzi

Gomila treninga koje možeš raditi samostalno, u teretani ili kod kuće, dostupno sa sajta ili YouTube kanala potpuno besplatno.

Nema izgovora!

Pogledaj treninge
Health Club Logo

Sva prava na sadržaj zadržana, i u vlasništvu Health Club-a. Ukoliko prenosite tekst sa ovog sajta, sve što tražimo je da pritom linkujete na originalni izvor.

Vežbajte odgovorno i u granici svojih mogućnosti.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram