Health Club Logo

CORONA 31 - KUĆNI TRENING

Rast mišićne mase (hipertrofija mišića), poboljšanje izdržljivosti u snazi, sagorevanje masnog tkiva, jačanje i oblikovanje mišića celog tela…


Jedan trening koji sam dugo izbegavao da napravim ali eto nisam više mogao! Trening koji je alternativa za trening sa tegovima, mada svi znamo da ništa ne može da zameni tegove. CORONA 31 je u stvari 2 treninga u jednom, 1. trening je sastavljen od vežbi za grudi, noge i biceps dok se na drugom treningu rade vežbe za leđa, ramena i triceps. 2 kratka ali veoma intezivna treniga koja će maksimalno aktivirati zadate mišićne grupe. Iskreno jedva čekam da čujem reakcije na ove treninge! UŽIVAJTE!!!

OPIS TRENINGA: Ovaj trening je podeljen na 2 treninga, na prvom treningu se rade vežbe za grudi, noge i biceps, dok se na drugom treningu rade vežbe za leđa, ramena i triceps.

CILJ TRENINGA: Rast mišićne mase (hipertrofija mišića), poboljšanje izdržljivosti u snazi, sagorevanje masnog tkiva, jačanje i oblikovanje mišića celog tela…

Ukoliko želite da podržite CORONA treninge možete to uraditi uplatom sume koju sami odredite na sledeće račune: fizička lica – 285-2225040004210-48 – Miodrag Tomanović – svrha uplate za CORONU, a pravna lica na – 285-2211050001211-60 – Health Club – svrha uplate za CORONA treninge, oba računa su u Sberbank.

OVDE možete skinuti potpuno besplatno aplikaciju za Iphone uređaje koju možete koristiti kako za ovaj trening, tako i za sve treninge koji se rade na vreme, a OVDE možete skinuti aplikaciju za ANDROID uređaje.


17.04.2020.
Health Club Logo

Video treninzi

Gomila treninga koje možeš raditi samostalno, u teretani ili kod kuće, dostupno sa sajta ili YouTube kanala potpuno besplatno.

Nema izgovora!

Pogledaj treninge
Health Club Logo

Sva prava na sadržaj zadržana, i u vlasništvu Health Club-a. Ukoliko prenosite tekst sa ovog sajta, sve što tražimo je da pritom linkujete na originalni izvor.

Vežbajte odgovorno i u granici svojih mogućnosti.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram