Health Club Logo

CORONA 3 - KUĆNI TRENING

Jačanje i oblikovanje mišića celog tela, poboljšanje izdržljivosti u snazi, sagorevanje masnog tkiva…


Nastavljamo sa serijom CORONA treninga, na redu je CORONA 3 trening koji sam napravio kako vaša forma ne bi trpela zbog trenutne situacije. Ovaj trening ne zahteva nikakvu posebnu opremu i zahteva minimum prostora tako da možete bez problema da ga uradite u svom domu.

OPIS TRENINGA: Trening se sastoji od 5 grupa od po 2 vežbe, svaka grupa vežbi se radi posebno 4 kruga. Prva vežba je uvek statička i radi se na vreme, dok se druga vežba radi na ponavljanje. Pauze se prave po potrebi ali se trudite da one budu minimalne.

CILJ TRENINGA: Jačanje i oblikovanje mišića celog tela, poboljšanje izdržljivosti u snazi, sagorevanje masnog tkiva…

Ukoliko ste u mogućnosti i ukoliko želite da podržite CORONA treninge možete to uraditi uplatom sume koju sami odredite na sledeće račune: fizička lica – 285-2225040004210-48 – Miodrag Tomanović – svrha uplate za CORONU, a pravna lica na – 285-2211050001211-60 – Health Club – svrha uplate za CORONA treninge, oba računa su u Sberbank.

OVDE možete skinuti potpuno besplatno aplikaciju za Iphone uređaje koju možete koristiti kako za ovaj trening, tako i za sve treninge koji se rade na vreme, a OVDE možete skinuti aplikaciju za ANDROID uređaje.


20.03.2020.
Health Club Logo

Video treninzi

Gomila treninga koje možeš raditi samostalno, u teretani ili kod kuće, dostupno sa sajta ili YouTube kanala potpuno besplatno.

Nema izgovora!

Pogledaj treninge
Health Club Logo

Sva prava na sadržaj zadržana, i u vlasništvu Health Club-a. Ukoliko prenosite tekst sa ovog sajta, sve što tražimo je da pritom linkujete na originalni izvor.

Vežbajte odgovorno i u granici svojih mogućnosti.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram