Health Club Logo

CORONA 11 - KUĆNI TRENING

Osnovni cilj ovog treninga je poboljšanje gipkosti tj. fleksibilnosti


CORONA 11 trening je po mnogo čemu specifičan, kao prvo, ovo je najduži video trening koji sam ikad snimio, jer teško da je moglo kraće, s obzirom da ovaj trening ima oko 40 vežbi. I druga stvar, ovo je prvi i jedini trening istezanja koji sam ikad snimio. Jedan relaksirajući trening, koji bi svi trebalo da uradite bar jednom nedeljno! CORONA 11 trening namenjen je svima bez obzira koliko ste trenutno spremni, i bez obzira da li uopšte i vežbate, ako mi ne verujete probajte ovaj trening i sami ćete se uveriti. UŽIVAJTE!!!

OPIS TRENINGA: Trening se sastoji od velikog broja vežbi za poboljšanje fleksibilnosti, svaku vežbu tj. svaku poziciju zadržite 20-30 sekundi. Pratite uputstva koje sam dao na snimku treninga. Ovaj trening rade svi isto bez obzira na trenutnu formu i fizičku pripremljenost.

CILJ TRENINGA: Osnovni cilj ovog treninga je poboljšanje gipkosti tj. fleksibilnosti

OVDE možete skinuti potpuno besplatno aplikaciju za Iphone uređaje koju možete koristiti kako za ovaj trening, tako i za sve treninge koji se rade na vreme, a OVDE možete skinuti aplikaciju za ANDROID uređaje.

OVDE možete naručiti vijaču.


28.03.2020.
Health Club Logo

Video treninzi

Gomila treninga koje možeš raditi samostalno, u teretani ili kod kuće, dostupno sa sajta ili YouTube kanala potpuno besplatno.

Nema izgovora!

Pogledaj treninge
Health Club Logo

Sva prava na sadržaj zadržana, i u vlasništvu Health Club-a. Ukoliko prenosite tekst sa ovog sajta, sve što tražimo je da pritom linkujete na originalni izvor.

Vežbajte odgovorno i u granici svojih mogućnosti.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram