Health Club Logo

CORONA 10 - KUĆNI TRENING

Sagorevanje masnog tkiva, jačanje i oblikovanje mišića celog tela, poboljšanje opšte kondicije…


Možda ne znate gde ćete za vikend, ali jedno je sigurno, uz ovaj trening bićete spremni gde god da odete, bilo to dnevna soba ili trpezarija, kuhinja ili kupatilo o spavaćoj sobi bolje da ne govorim. Na redu je 10 trening iz serije CORONA treninga, koji sam napravio kako vaša forma ne bi trpela zbog trenutne situacije. Trening čiji je glavni cilj SAGOREVANJE MASNOG TKIVA a ako nemate šta da sagorite ovaj trening je odličan i za poboljšanje aerobnih sposobnosti
kao i za poboljšanje opšte kondicije. Za ovaj trening, kao i za sve ostale koji se rade na vreme, koristite tajmere za koje imate linkove ispod, i koje možete potpuno besplatno preuzeti. UŽIVAJTE!!!

OPIS TRENINGA: Trening se sastoji od 10 vežbi. Vežbe se rade jedna za drugom na vreme, a pre svake vežbe se preskače vijača. Napredni vežbači i vežbači srednje grupe rade ceo trening bez pauze, dok početnici i vežbači srednje grupe koji moraju, prave pauze po potrebi.

CILJ TRENINGA: Sagorevanje masnog tkiva, jačanje i oblikovanje mišića celog tela, poboljšanje opšte kondicije…

OVDE možete skinuti potpuno besplatno aplikaciju za Iphone uređaje koju možete koristiti kako za ovaj trening, tako i za sve treninge koji se rade na vreme, a OVDE možete skinuti aplikaciju za ANDROID uređaje.

OVDE možete naručiti vijaču.


27.03.2020.
Health Club Logo

Video treninzi

Gomila treninga koje možeš raditi samostalno, u teretani ili kod kuće, dostupno sa sajta ili YouTube kanala potpuno besplatno.

Nema izgovora!

Pogledaj treninge
Health Club Logo

Sva prava na sadržaj zadržana, i u vlasništvu Health Club-a. Ukoliko prenosite tekst sa ovog sajta, sve što tražimo je da pritom linkujete na originalni izvor.

Vežbajte odgovorno i u granici svojih mogućnosti.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram