Health Club Logo

CORONA 1 - KUĆNI TRENING

Jačanje i oblikovanje mišića celog tela, sagorevanje masnog tkiva…

Predstavljam vam prvi iz serije CORONA treninga koje sam napravio kako vaša forma ne bi trpela zbog trenutne situacije, koja bi pre par meseci zvučala kao naučna fantastika. Treninzi su osmišljeni tako da zahtevaju minimum opreme i prostora i kako bi svako mogao da ih uradi u svom domu.

OPIS TRENINGA: Trening se sastoji od 3 grupe od po 2 vežbe, svaka grupa vežbi se radi posebno određen broj krugova. Npr. uradi se 10 čučnjeva i odmah bez pauze 20 ponavljanja visokog skipa i tako 3 kruga.

CILJ TRENINGA: Jačanje i oblikovanje mišića celog tela, sagorevanje masnog tkiva…

Ukoliko ste u mogućnosti i ukoliko želite da podržite CORONA treninge možete to uraditi uplatom sume koju sami odredite na sledeće račune: fizička lica – 285-2225040004210-48 – Miodrag Tomanović – svrha uplate za CORONU, a pravna lica na – 285-2211050001211-60 – Health Club – svrha uplate za CORONA treninge, oba računa su u Sberbank.


18.03.2020.
Health Club Logo

Video treninzi

Gomila treninga koje možeš raditi samostalno, u teretani ili kod kuće, dostupno sa sajta ili YouTube kanala potpuno besplatno.

Nema izgovora!

Pogledaj treninge
Health Club Logo

Sva prava na sadržaj zadržana, i u vlasništvu Health Club-a. Ukoliko prenosite tekst sa ovog sajta, sve što tražimo je da pritom linkujete na originalni izvor.

Vežbajte odgovorno i u granici svojih mogućnosti.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram