Health Club Logo

Preparati za povećanje telesne mase (Weight Gainers)

Ovi preparati se uzimaju kad postoji potreba za bržim dobijanjem telesne mase. Oni su kombinacija…


Ovi preparati se uzimaju kad postoji potreba za bržim dobijanjem telesne mase. Oni su kombinacija ugljenih hidrata i proteina a često se kao dodatak mogu u proizvodu naći vitamini i minerali kao i neki oblici kreatina (a u novije vreme i NO reaktora).
Ovi suplementi pojačavaju dnevni kalorijski unos najčešće na račun unosa veće količine ugljenih hidrata.

Prilikom odabira nekog od ovih preparata vodite računa o količini proteina u proizvodu (bilo bi dobro da proizvod sadrži više od 30% proteina).

Suplemente namenjene dobijanju telesne mase uzimajte odmah posle treninga kao i između obroka. Vodite računa da ove preparate ne uzimate u večernjim satima zbog veće količine ugljenih hidrata koje ovi proizvodi sadrže.


20.01.2012.
Health Club Logo

Video treninzi

Gomila treninga koje možeš raditi samostalno, u teretani ili kod kuće, dostupno sa sajta ili YouTube kanala potpuno besplatno.

Nema izgovora!

Pogledaj treninge
Health Club Logo

Sva prava na sadržaj zadržana, i u vlasništvu Health Club-a. Ukoliko prenosite tekst sa ovog sajta, sve što tražimo je da pritom linkujete na originalni izvor.

Vežbajte odgovorno i u granici svojih mogućnosti.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram