Health Club Logo

9. Potisak sa jednoručnim tegovima (uz telo)

Priprema: Sedite na klupu, nathavatom uzmite jednoručne tegove i naslonite ih uspravno na butine, trgnite tegove prema nazad i istovremeno lezite na klupu tako da dođete u položaj ležeći sa tegovima pored grudi (ruke su uz telo a tegovi paralelni sa gornjim delom tela).

Izvođenje vežbe: Potisnite tegove prema gore i sredini dok vam ruke ne budu potpuno opružene sa tegovima vertikalno iznad grudi. Kontrolisano spustite tegove u početni položaj pa ponovite potisak.

Mišići: m. Triceps brachii, m. Pectoralis major (pars clavicularis, pars sternocostalis), m. Deltoideus (pars anterior)…


Health Club Logo

Video treninzi

Gomila treninga koje možeš raditi samostalno, u teretani ili kod kuće, dostupno sa sajta ili YouTube kanala potpuno besplatno.

Nema izgovora!

Pogledaj treninge
Health Club Logo

Sva prava na sadržaj zadržana, i u vlasništvu Health Club-a. Ukoliko prenosite tekst sa ovog sajta, sve što tražimo je da pritom linkujete na originalni izvor.

Vežbajte odgovorno i u granici svojih mogućnosti.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram