Health Club Logo

5. Bočne sklopke

Priprema: Lezite na bok, ruka sa iste strane boka na kojem ležite je opružena prema napred sa dlanom okrenutim ka tlu, druga ruka je opružena u suprotnu stranu sa dlanom okrenutim na gore. Noge su opružene i malo ispred gornjeg dela tela (blaga fleksija u zglobovima kukova).

Izvođenje vežbe: Istovremeno podignite gornji deo tela i noge, oslanjajući se o tlo dlanom ruke koja je napred a suprotnu ruku podižite tako da dlanom dodirnete stopala. Vratite se u početni položaj.

Mišići: m. Obliquus abdominis externus, m. Obliquus abdominis internus, m. Tensor fascie latae, m. Vastus lateralis, m. Rectus femoris, m. Adductor longus…


Health Club Logo

Video treninzi

Gomila treninga koje možeš raditi samostalno, u teretani ili kod kuće, dostupno sa sajta ili YouTube kanala potpuno besplatno.

Nema izgovora!

Pogledaj treninge
Health Club Logo

Sva prava na sadržaj zadržana, i u vlasništvu Health Club-a. Ukoliko prenosite tekst sa ovog sajta, sve što tražimo je da pritom linkujete na originalni izvor.

Vežbajte odgovorno i u granici svojih mogućnosti.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram