Health Club Logo

33. Surfer

Priprema: Stanite desnim bokom okrenuti prema napred.

Izvođenje vežbe: Spustite se u čučanj i dodirnite desnom rukom pod ispred stopala desne noge iz čučnja skočite i rotirajte telo za 180 stepeni tako da budete okrenuti levim bokom prema na pred i bez prekida pokreta se spustite u čučanj i dodirnite levom rukom pod ispred stopala leve noge. Na isti način ponovite vežbu u drugu stranu.

Mišići: m. Quadriceps femoris (vastus lateralis, rectus femoris, vastus intermedius, vastus medialis), m. Gluteus maximus, m. Gluteus medius, m. Erector spinae , m. Adductor magnus, m. Adductor longus, m. Trapezius, m. Biceps femoris, m. Semimembranosus, m. Semitendinosus …

Napomena: Tokom cele vežbe se trudite da leđa budu što više prava i vertikalna u odnosu na pod a licem okrenuti prema napred.


Health Club Logo

Video treninzi

Gomila treninga koje možeš raditi samostalno, u teretani ili kod kuće, dostupno sa sajta ili YouTube kanala potpuno besplatno.

Nema izgovora!

Pogledaj treninge
Health Club Logo

Sva prava na sadržaj zadržana, i u vlasništvu Health Club-a. Ukoliko prenosite tekst sa ovog sajta, sve što tražimo je da pritom linkujete na originalni izvor.

Vežbajte odgovorno i u granici svojih mogućnosti.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram