12.04.20 CORONA HC3 - KUĆNI TRENING

Nastavljamo sa tradicijom da nedeljom idu 2 treninga, od kojih je jedan uvek namenjen HARDCORE vežbačima. Došli smo do CORONA HC3 treninga i zadovoljstvo mi je da vam predstavim moj omiljeni trening, trening koji ja radim svake subote. Veoma kratak , ali i više nego intezivan trening koji za cilj ima poboljšanje izdržljivosti u snazi, ali isto tako je odličan i za poboljšanje snage i sagorevanje masnog tkiva. UŽIVAJTE.

OPIS TRENINGA: Trening se sastoji 2 vežbe od kojh je prva kombinovana vežba. Trening se radi 5 serija bez pauze.

CILJ TRENINGA: Osnovni cilj ovog treninga je poboljšanje izdržljivosti u snazi, ali isto tako je odličan i za poboljšanje snage i sagorevanje masnog tkiva.

Ukoliko ste u mogućnosti i ukoliko želite da podržite CORONA treninge možete to uraditi uplatom sume koju sami odredite na sledeće račune: fizička lica – 285-2225040004210-48 – Miodrag Tomanović – svrha uplate za CORONU, a pravna lica na – 285-2211050001211-60 – Health Club – svrha uplate za CORONA treninge, oba računa su u Sberbank.

OVDE možete skinuti potpuno besplatno aplikaciju za Iphone uređaje koju možete koristiti kako za ovaj trening, tako i za sve treninge koji se rade na vreme, a OVDE možete skinuti aplikaciju za ANDROID uređaje.

OVDE možete naručiti neophodnu sportsku opremu.

Izdvojeni tekstovi

Imaš komentar ili pitanje na ovaj tekst?

Pošalji nam email!