24.04.20 CORONA 37 - KUĆNI TRENING

Igra se do poslednjeg minuta i lopta je okrugla to su dve izreke kojih se ja uvek strogo pridržavam. Iako su najavili da od ponedeljka klubovi za vežbanje počinju sa radom, ja neću stati dok se to stvarno ne dogodi. I zato vam predstavljam CORONA 37 trening. Jedan zanimljiv i lep trening koji je prilagođen svima, a koji za cilj ima sagorevanje masnog tkiva, kao i jačanje i oblikovanje mišića celog tela. Nema opuštanja!!! UŽIVAJTE!!!

OPIS TRENINGA: Trening se sastoji od 4 grupe od po 2 vežbe, svaka grupa vežbi se radi posebno.

CILJ TRENINGA: Sagorevanje masnog tkiva, poboljšanje izdržljivosti u snazi, jačanje i oblikovanje mišića celog tela, poboljšanje opšte kondicije…

Ukoliko želite da podržite CORONA treninge možete to uraditi uplatom sume koju sami odredite na sledeće račune: fizička lica – 285-2225040004210-48 – Miodrag Tomanović – svrha uplate za CORONU, a pravna lica na – 285-2211050001211-60 – Health Club – svrha uplate za CORONA treninge, oba računa su u Sberbank.

OVDE možete skinuti potpuno besplatno aplikaciju za Iphone uređaje koju možete koristiti kako za ovaj trening, tako i za sve treninge koji se rade na vreme, a OVDE možete skinuti aplikaciju za ANDROID uređaje.

Izdvojeni tekstovi

Imaš komentar ili pitanje na ovaj tekst?

Pošalji nam email!