18.04.20 CORONA 32 - KUĆNI TRENING

Kako drugačije da provedete ovaj predivni dan nego trenirajući u stanu ili kući sa svojim najbližima. I zbog toga vam predstavljam jedan odličan trening koji možete da radite u paru.CORONA 32 je poprilično zahtevan trening i sigurno će vam dobro doći da se pripremite za predstojeći praznik i kalorije koje ćete uneti. Naravno, i ovaj trening je prilagođen svima, tako da uživajte u treningu da bi se bar malo lakše osećali kad sutra sednete za trpezu. UŽIVAJTE

OPIS TRENINGA: Trening se sastoji od 4 grupe od po 2 vežbe, svaka grupa vežbi se radi posebno, i to tako da se jedna vežba radi na ponavljanje a druga se radi isto vreme koliko je bilo potrebno za prvu vežbu. Zato je idealno da ovaj trening radite u paru tako da uvek drugu vežbu radite dok partner ne odradi prvu vežbu.

CILJ TRENINGA: Sagorevanje masnog tkiva, poboljšanje izdržljivosti u snazi, jačanje i oblikovanje mišića celog tela, poboljšanje opšte kondicije…

Ukoliko želite da podržite CORONA treninge možete to uraditi uplatom sume koju sami odredite na sledeće račune: fizička lica – 285-2225040004210-48 – Miodrag Tomanović – svrha uplate za CORONU, a pravna lica na – 285-2211050001211-60 – Health Club – svrha uplate za CORONA treninge, oba računa su u Sberbank.

OVDE možete skinuti potpuno besplatno aplikaciju za Iphone uređaje koju možete koristiti kako za ovaj trening, tako i za sve treninge koji se rade na vreme, a OVDE možete skinuti aplikaciju za ANDROID uređaje.

OVDE možete naručiti vijaču.

Izdvojeni tekstovi

Imaš komentar ili pitanje na ovaj tekst?

Pošalji nam email!