12.04.20 CORONA 26 - KUĆNI TRENING

Evo ga i drugi trening za danas, i to ne bilo kakav trening već pravi PORODIČNI trening. Kao i u svaku nedelju predstavljam vam trening koji možete raditi u paru. Trening CORONA 26 je jedan lep, kratak trening koji će vam pokazati kako možete da izdržite pored vaših partnera. CORONA 26 je trening koji ne zahteva nikakvu posebnu opremu i zahteva minimum prostora. Bez obzira što može da bude poprilično naporan, i ovaj je trening, kao i svi CORONA treninzi, napisan u 3 nivoa: početni, srednji i napredni tako da je svima omogućeno da neometano uživaju u ovom treningu i u rezultatima koje on donosi. UŽIVAJTE

OPIS TRENINGA: Trening se sastoji od 3 grupe od po 2 vežbe. Svaka grupa vežbi se radi posebno i to tako da je uvek jedna vežba u kojem se zadržava određen položaj dok se druga vežba radi na ponavljanja. Jedan partner uvek radi vežbu zadati broj ponavljanja dok drugi vežbač za to vreme radi vežbu sa izdržajem. Nakon toga se menjaju, onaj ko je radio vežbu na ponavljanje sad radi izdržaj i obrnuto. Kada oboje urade po jednom vežbu na ponavljanje i vežbu izdržaja to se računa kao jedan krug.

CILJ TRENINGA: Sagorevanje masnog tkiva, poboljšanje izdržljivosti u snazi, jačanje i oblikovanje mišića celog tela, poboljšanje opšte kondicije…

Ukoliko želite da podržite CORONA treninge možete to uraditi uplatom sume koju sami odredite na sledeće račune: fizička lica – 285-2225040004210-48 – Miodrag Tomanović – svrha uplate za CORONU, a pravna lica na – 285-2211050001211-60 – Health Club – svrha uplate za CORONA treninge, oba računa su u Sberbank.

OVDE možete skinuti potpuno besplatno aplikaciju za Iphone uređaje koju možete koristiti kako za ovaj trening, tako i za sve treninge koji se rade na vreme, a OVDE možete skinuti aplikaciju za ANDROID uređaje.

OVDE možete naručiti vijaču.

Izdvojeni tekstovi

Imaš komentar ili pitanje na ovaj tekst?

Pošalji nam email!