9.04.20 CORONA 22 - KUĆNI TRENING

Došli smo i do CORONA 22 , koji sam napravio kako vaša forma ne bi trpela zbog trenutne situacije. Ovaj trening je po mnogo čemu specifičan, ovo je prvi trening iz CORONA serije treninga koji sadrži elemente boksa. I ono što je najinteresantnije nije vam potrebna nikakva oprema. Na ovom treningu očekujte da se dobro preznojite, i da istopite lepu količinu masnog tkiva, trening koji i te kako može da bude intezivan ali uprkos tome izuzetno prijatan. I zato krenite da radite CORONA 22 trening i UŽIVAJTE

OPIS TRENINGA: Trening se sastoji od 5 grupa od po 2 vežbe. Svaka grupa vežbi se radi posebno. Na početku i na kraju treninga ukoliko imate mogućnost preskačite vijaču.

CILJ TRENINGA: Sagorevanje masnog tkiva, poboljšanje izdržljivosti u snazi, jačanje i oblikovanje mišića celog tela, poboljšanje opšte kondicije…

Ukoliko želite da podržite CORONA treninge možete to uraditi uplatom sume koju sami odredite na sledeće račune: fizička lica – 285-2225040004210-48 – Miodrag Tomanović – svrha uplate za CORONU, a pravna lica na – 285-2211050001211-60 – Health Club – svrha uplate za CORONA treninge, oba računa su u Sberbank.

OVDE možete skinuti potpuno besplatno aplikaciju za Iphone uređaje koju možete koristiti kako za ovaj trening, tako i za sve treninge koji se rade na vreme, a OVDE možete skinuti aplikaciju za ANDROID uređaje.

OVDE možete naručiti vijaču.

Izdvojeni tekstovi

Imaš komentar ili pitanje na ovaj tekst?

Pošalji nam email!