7.04.20 CORONA 21 - KUĆNI TRENING

Idemo dalje, na redu je CORONA 21 , koji sam napravio kako vaša forma ne bi trpela zbog trenutne situacije. Jedan lep, ne mogu reći lagan, ali ne mogu reći ni težak trening. Možda najbolji opis za CORONA 21 je: “trening po meri”. Prilagođen je svima, uostalom kao i svi treninzi do sada i zato vas ništa ne može sprečiti da ne uživate i u ovom treningu.

OPIS TRENINGA: Trening se sastoji od 9+1 vežbi koje se rade jedna za drugom u krug. 9+1 je napisano iz tog razloga što srednja i napredna grupa ukoliko imaju mogućnost rade zgibove kao prvu vežbu, u suprotnom kreću od druge vežbe. Na početku i na kraju treninga ukoliko imate mogućnost preskačite vijaču.

CILJ TRENINGA: Poboljšanje izdržljivosti u snazi, sagorevanje masnog tkiva, jačanje i oblikovanje mišića celog tela, poboljšanje opšte kondicije…

Ukoliko želite da podržite CORONA treninge možete to uraditi uplatom sume koju sami odredite na sledeće račune: fizička lica – 285-2225040004210-48 – Miodrag Tomanović – svrha uplate za CORONU, a pravna lica na – 285-2211050001211-60 – Health Club – svrha uplate za CORONA treninge, oba računa su u Sberbank.

OVDE možete skinuti potpuno besplatno aplikaciju za Iphone uređaje koju možete koristiti kako za ovaj trening, tako i za sve treninge koji se rade na vreme, a OVDE možete skinuti aplikaciju za ANDROID uređaje.

OVDE možete naručiti vijaču.

Izdvojeni tekstovi

Imaš komentar ili pitanje na ovaj tekst?

Pošalji nam email!