6.04.20 CORONA 20 - KUĆNI TRENING

Došao je na red jubilarni CORONA 20 trening koji sam napravio kako vaša forma ne bi trpela zbog trenutne situacije. Trening u kome možete dobro da se preznojite i izgubite manje od čak 10000 kalorija. Trening je prilagođen svima, i sigurno će vam dobro doći posle burnog vikenda koji je iza nas. UŽIVAJTE!!!

OPIS TRENINGA: Trening se sastoji od 10 vežbi. Vežbe se rade jedna za drugom na vreme, a pre svake vežbe se preskače vijača. Napredni vežbači i vežbači srednje grupe rade ceo trening bez pauze, dok početnici i vežbači srednje grupe koji moraju, prave pauze po potrebi.

CILJ TRENINGA: Sagorevanje masnog tkiva, jačanje i oblikovanje mišića celog tela, poboljšanje opšte kondicije…

Ukoliko ste u mogućnosti i ukoliko želite da podržite CORONA treninge možete to uraditi uplatom sume koju sami odredite na sledeće račune: fizička lica – 285-2225040004210-48 – Miodrag Tomanović – svrha uplate za CORONU, a pravna lica na – 285-2211050001211-60 – Health Club – svrha uplate za CORONA treninge, oba računa su u Sberbank.

OVDE možete skinuti potpuno besplatno aplikaciju za Iphone uređaje koju možete koristiti kako za ovaj trening, tako i za sve treninge koji se rade na vreme, a OVDE možete skinuti aplikaciju za ANDROID uređaje.

OVDE možete naručiti vijaču.

Izdvojeni tekstovi

Imaš komentar ili pitanje na ovaj tekst?

Pošalji nam email!