19.03.20 CORONA 2 - KUĆNI TRENING

Predstavljam vam drugi iz serije CORONA treninga koje sam napravio kako vaša forma ne bi trpela zbog trenutne situacije.Treninzi su osmišljeni tako da zahtevaju minimum opreme i prostora i kako bi svako mogao da ih uradi u svom domu.

OPIS TRENINGA: Trening se sastoji od 2 grupe od po 4 vežbe, svaka grupa vežbi se radi posebno 4 kruga. Radi se na vreme jedna za drugom vežba i tako 4 kruga. Pre svake grupe vežbi je poželjno, naravno, ukoliko imate da preskačete vijaču, vozite sobni bicikl, trčite na traci…

CILJ TRENINGA: Sagorevanje masnog tkiva, jačanje i oblikovanje mišića celog tela, poboljšanje opšte kondicije…

Ukoliko ste u mogućnosti i ukoliko želite da podržite CORONA treninge možete to uraditi uplatom sume koju sami odredite na sledeće račune: fizička lica – 285-2225040004210-48 – Miodrag Tomanović – svrha uplate za CORONU, a pravna lica na – 285-2211050001211-60 – Health Club – svrha uplate za CORONA treninge, oba računa su u Sberbank.

OVDE možete skinuti potpuno besplatno aplikaciju za Iphone uređaje koju možete koristiti kako za ovaj trening, tako i za sve treninge koji se rade na vreme, a OVDE možete skinuti aplikaciju za ANDROID uređaje.

Izdvojeni tekstovi

Imaš komentar ili pitanje na ovaj tekst?

Pošalji nam email!