5.04.20 CORONA 19 - KUĆNI TRENING

CORONA 19 je za mene iznenađenje godine. Ne mislim na Covid-19 virus, nego na CORONA 19 trening, koji sam napravio kako vaša forma ne bi trpela zbog trenutne situacije. Trening koji sam prvenstveno hteo da obrišem kad smo ga Ivana i ja snimili, jer sam mislio da je suviše jednostavan i lak, ali me je sam trening brzo demantovao, jer već 2 dana imam veoma prijatnu upalu mišića koji se aktiviraju ovim treningom. Veoma jednostavan trening i idealan je da ga radite u paru. Bukvalno idealan kućni trening za koji vam je potrebno 15 minuta, 1m2 prostora i apsolutno ništa nije potrebno od opreme. Naravno, i ovaj trening, kao i sve CORONA treninge sam napisao za tri nivoa vežbača: početni, srednji i napredni. UŽIVAJTE!!!

OPIS TRENINGA: Trening se sastoji od 3 vežbe koje se rade jedna za drugom i to piramidalnim načinom i to napredna grupa do 10 i nazad, srednja samo do 10, a početnici do 5 i nazad. To znači svaku vežbu uradite jednom pa svaku vežbu dva puta i tako redom do 10 pa opet vratite nazad do jednog ponavljanja. Na kraju treninga ukoliko imate mogućnost preskačite vijaču.

CILJ TRENINGA: Poboljšanje izdržljivosti u snazi, sagorevanje masnog tkiva, jačanje i oblikovanje mišića celog tela, poboljšanje opšte kondicije…

Ukoliko ste u mogućnosti i ukoliko želite da podržite CORONA treninge možete to uraditi uplatom sume koju sami odredite na sledeće račune: fizička lica – 285-2225040004210-48 – Miodrag Tomanović – svrha uplate za CORONU, a pravna lica na – 285-2211050001211-60 – Health Club – svrha uplate za CORONA treninge, oba računa su u Sberbank.

OVDE možete skinuti potpuno besplatno aplikaciju za Iphone uređaje koju možete koristiti kako za ovaj trening, tako i za sve treninge koji se rade na vreme, a OVDE možete skinuti aplikaciju za ANDROID uređaje.

OVDE možete naručiti vijaču.

Izdvojeni tekstovi

Imaš komentar ili pitanje na ovaj tekst?

Pošalji nam email!