4.04.20 CORONA 18 - KUĆNI TRENING

U doba kada je ceo svet u strahu kako će preživeti, ja vam dajem konkretan odgovor. Pogledaj 18. trening iz serije CORONA treninga, i saznaj! Trening koji pored odgovora na ovo životno pitanje, ima za cilj i SAGOREVANJE MASNOG TKIVA kao i JAČANJE I OBLIKOVANJE MIŠIĆA CELOG TELA. Trening koji može da savlada i mnogo opasnije stvari od virusa COVID 19. Pogledaj video, kreni sa treningom i UŽIVAJ. Dole imate link na kojem možete potpuno besplatno skinuti tajmer za ovaj, kao i za sve treninge koji se rade na vreme.

OPIS TRENINGA: Trening se sastoji od 8 vežbi. Vežbe se rade jedna za drugom na vreme u krug. Pauze između vežbi su 10 sekundi a između krugova 1 minut, početna i srednja grupa mogu da prave dodatne pauze po potrebi.

CILJ TRENINGA: Sagorevanje masnog tkiva, jačanje i oblikovanje mišića celog tela, poboljšanje opšte kondicije…

Ukoliko ste u mogućnosti i ukoliko želite da podržite CORONA treninge možete to uraditi uplatom sume koju sami odredite na sledeće račune: fizička lica – 285-2225040004210-48 – Miodrag Tomanović – svrha uplate za CORONU, a pravna lica na – 285-2211050001211-60 – Health Club – svrha uplate za CORONA treninge, oba računa su u Sberbank.

OVDE možete skinuti potpuno besplatno aplikaciju za Iphone uređaje koju možete koristiti kako za ovaj trening, tako i za sve treninge koji se rade na vreme, a OVDE možete skinuti aplikaciju za ANDROID uređaje.

OVDE možete naručiti vijaču.

Izdvojeni tekstovi

Imaš komentar ili pitanje na ovaj tekst?

Pošalji nam email!