3.04.20 CORONA 17 - KUĆNI TRENING

Stigao je 17. iz serije CORONA treninga, koji sam napravio kako vaša forma ne bi trpela zbog trenutne situacije. Trening koji je prilagođen svima, ali to sigurno ne znači da je lak. Može da bude veoma intezivan ako mu ozbiljno pristupite, u šta ne sumnjam. Zato pogledajte trening, pripremite se i UŽIVAJTE

OPIS TRENINGA: Trening se sastoji od 9 vežbi, koje se rade na ponavljanja jedna za drugom u krug. Napredna grupa radi bez pauza dok početnici i srednja grupa prave pauze po potrebi.

CILJ TRENINGA: Jačanje i oblikovanje mišića celog tela, poboljšanje izdržljivosti u snazi, sagorevanje masnog tkiva…


Ukoliko ste u mogućnosti i ukoliko želite da podržite CORONA treninge možete to uraditi uplatom sume koju sami odredite na sledeće račune: fizička lica – 285-2225040004210-48 – Miodrag Tomanović – svrha uplate za CORONU, a pravna lica na – 285-2211050001211-60 – Health Club – svrha uplate za CORONA treninge, oba računa su u Sberbank.

OVDE možete skinuti potpuno besplatno aplikaciju za Iphone uređaje koju možete koristiti kako za ovaj trening, tako i za sve treninge koji se rade na vreme, a OVDE možete skinuti aplikaciju za ANDROID uređaje.

OVDE možete naručiti vijaču.

Izdvojeni tekstovi

Imaš komentar ili pitanje na ovaj tekst?

Pošalji nam email!