2.04.20 CORONA 16 - KUĆNI TRENING

Predstavljam vaš novi omiljeni trening. CORONA 16 trening, koji sam napravio kako vaša forma ne bi trpela zbog trenutne situacije. Na ovom treningu je Meda smršao 20kg!!!. zvuči neverovatno ali je tako na samo jednom treningu je skinuo 20kg. Ova činjenica je često osporavana, uglavnom od strane ljubomornih ljudi, ali vi znate istinu, uostalom pogledajte trening i uverite se da li je to tačno. I oprezno, ukoliko vidite da naglo mršavite tokom ovog treninga usporite! UŽIVAJTE!!!

OPIS TRENINGA: Trening se sastoji od 10 vežbi. Svaku vežbu radite posebno, između serija i između vežbi trčite u mestu. Sami određujete koliko dugo ćete trčati. Trčanje u mestu je aktivna pauza između serija i vežbi. Napredni vežbači i vežbači srednje grupe rade ceo trening bez pauze, dok početnici i vežbači srednje grupe koji moraju, prave pauze po potrebi.

CILJ TRENINGA: Sagorevanje masnog tkiva, jačanje i oblikovanje mišića celog tela sa akcentom na noge i zadnjicu, poboljšanje opšte kondicije…

OVDE možete skinuti potpuno besplatno aplikaciju za Iphone uređaje koju možete koristiti kako za ovaj trening, tako i za sve treninge koji se rade na vreme, a OVDE možete skinuti aplikaciju za ANDROID uređaje.

OVDE možete naručiti vijaču.

Izdvojeni tekstovi

Imaš komentar ili pitanje na ovaj tekst?

Pošalji nam email!