1.04.20 CORONA 15 - KUĆNI TRENING

Nastavljamo sa serijom CORONA treninga, na redu je jubilarni CORONA 15 trening koji sam napravio kako vaša forma ne bi trpela zbog trenutne situacije. Jedan kratak i intezivan trening, napisan kao i i svi CORONA treninzi do sada za 3 nivoa utreniranosti: početni, srednji i napredni. Ovaj trening je prvenstveno bio napisan za jednu HEALTH CLUB HARD CORE ekipu, ali je, da bi bio pristupačan i ne baš toliko utreniranim vežbačima, modifikovan i prilagođen svima. I zato nema razloga da ne uživate u njemu (na trening mislim naravno). UŽIVAJTE

Za ovaj trening kao i za sve treninge koji se rade na vreme, imate link za tajmer ispod svakog CORONA treninga, gde možete potpuno besplatno da ga preuzmete.

OPIS TRENINGA: Trening se sastoji od 5 vežbi, koje se rade u krug jedna za drugom na vreme. Nakon napravljenog kruga pravi se pauza od 1 minuta i zatim se ponavlja krug vežbi.

CILJ TRENINGA: Jačanje i oblikovanje mišića celog tela, poboljšanje izdržljivosti u snazi, sagorevanje masnog tkiva…

OVDE možete skinuti potpuno besplatno aplikaciju za Iphone uređaje koju možete koristiti kako za ovaj trening, tako i za sve treninge koji se rade na vreme, a OVDE možete skinuti aplikaciju za ANDROID uređaje.

OVDE možete naručiti vijaču.

Izdvojeni tekstovi

Imaš komentar ili pitanje na ovaj tekst?

Pošalji nam email!