Health Club Logo

7. Good morning

Priprema: Postavite šipku na gornji deo leđa i uhvatite je nathvatom šire od širine ramena. Stopala su postavljena u širini ramena ili malo uže.

Izvođenje vežbe: Savijajući se u zglobovima kukova spustite gornji deo tela dok leđa ne budu paralelna sa tlom. Opružajući se u zglobovima kukova vratite se u početni položaj. Leđa su tokom cele vežbe potpuno prava.

Mišići: m. Biceps femoris (caput longum, caput breve), m. Gluteus maximus, m. Semimembranosus, m. Semitendinosus, m. Erector spinae, m. Adductor magnus, m. Trapezius, m. Latissimus dorsi…

Napomena: Tokom izvođenja vežbe noge su opružene a leđa su potpuno prava. Prilagodite težinu i amplitudu pokreta sopstvenim mogućnostima.


Health Club Logo

Video treninzi

Gomila treninga koje možeš raditi samostalno, u teretani ili kod kuće, dostupno sa sajta ili YouTube kanala potpuno besplatno.

Nema izgovora!

Pogledaj treninge
Health Club Logo

Sva prava na sadržaj zadržana, i u vlasništvu Health Club-a. Ukoliko prenosite tekst sa ovog sajta, sve što tražimo je da pritom linkujete na originalni izvor.

Vežbajte odgovorno i u granici svojih mogućnosti.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram