Health Club Logo

1. Potisak šipke ispred glave (stojeći)

Priprema: Podignite šipku sa stalka ili je tehnikom nabačaja podignite sa poda. Šipku držite zatvorenim nathvatom malo šire od širine ramena (šipka se nalazi ispred vratne regije). Leđa su prava a stopala su u širini ramena.

Izvođenje vežbe: Potisnite šipku vertikalno iznad glave sve dok Vam ruke ne budu potpuno opružene. Savijte ruke i spustite šipku u početni položaj.

Mišići: m. Deltoideus (pars anterior), m. Triceps brachii, m. Pectoralis major(pars clavicularis), m. Deltoideus (pars posterior), m. Trapezius…

Napomena: Ovu vežbu možete izvoditi i tako što ćete postaviti stopalo jedne noge ispred (noga koja ispred je blago savijena u zglobu kolena), stopala su u širini ramena.


Health Club Logo

Video treninzi

Gomila treninga koje možeš raditi samostalno, u teretani ili kod kuće, dostupno sa sajta ili YouTube kanala potpuno besplatno.

Nema izgovora!

Pogledaj treninge
Health Club Logo

Sva prava na sadržaj zadržana, i u vlasništvu Health Club-a. Ukoliko prenosite tekst sa ovog sajta, sve što tražimo je da pritom linkujete na originalni izvor.

Vežbajte odgovorno i u granici svojih mogućnosti.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram