O klubu

Miodrag Tomanović, osnivač

Završio Fakultet za sport i fizičko vaspitanje u Novom Sadu i nosilac je zvanja profesor fizičkog vaspitanja i diplomirani trener džudoa, kao i zvanja master sportske medicine sa fizikoterapijom na interdisciplinarnim studijama (Medicinski fakultet i Fakultet za sport i fizičko vaspitanje) Univerziteta u Novom Sadu. Sportom se bavi skoro 20 godina, trenirao fudbal od svoje sedme godine, igrao u više klubova i nastupao za mlađe selekcije reprezentacije Jugoslavije. Nekoliko godina trenirao džudo, dizanjem tegova se bavi više od 15 godina a od 2010. godine se i zvanično takmiči u disciplinama snage (Powerlifting-u) u kojima je i osvajač brojnih medalja na državnim prvenstvima.

Klub je osnovan 2009. godine sa ciljem da kroz fizičku aktivnost poboljša i unapredi tvoj zdravstveni status, dovede tvoje telo do željenog izgleda i jednom rečju podigne kvalitet tvog života na mnogo viši nivo.

Radi se u malim grupama tako da se svakom članu pruža maksimalna pažnja. Treninzi su u potpunosti prilagođeni svakom članu posebno tako da bi efekat vežbanja bio na najvišem mogućem nivou.

U Health Club-u se rade kombinovani treninzi koji sadrže elemente svih oblika vežbanja od klasičnog aerobnog vežbanja pa do krajnje anaerobnih vežbi, a sve više su zastupljene vežbe iz raznih sportskih disiplina (naročito borilačkih).

Health Club sa ponosom ističe da veliki broj trenutnih članova vežba u našem klubu više godina što je dokaz kvaliteta rada i pažnje koju Health Club posvećuje svakom svom članu. Još jedna veoma bitna stvar koja Health Club izdvaja od drugih klubova je prijateljska atmosfera u klubu, kao i prilagođavanje uslova vežbanja svakom našem članu (izbor termina, grupe za vežbanje, muzike, itd.)

Kontaktiraj klub

Ukoliko želite da postavite bilo kakvo pitanje vezano za rad Health Club-a kontaktirajte nas preko ovog formulara.

Contact